lördag, juni 18, 2005

Missbruk beivras

Tänk att försöka så mycket och ändå bli så löjlig. Jag snackar om Snoop Dogg.
Konserten börjar med en film, som är så kvinnofientlig att man mår illa. SD är ett riktig svin helt enkelt. Och löjlig så man blir rädd. Han berättigar inte på något sätt att finnas rent musikaliskt. Bort bort bort.
J, J och J är eniga i betyget.
J och J gick vidare till killarna i TTA och tänker kanske någonstans att de skulle lyfta upp oss efter den fjantiga hund amerikanen. Men nja, det har ju en bunt fantastiska poplåtar men showen består av killarna som mimar och svänger med armarna. Thats it!
Jag vet inte men… fick de betalt för det här? Synd om så bra låtar. Fast bildspelet var fint. Och deras gratisöl var nog god.
J och J går hem.
J och J väcker J som surnar till ordentligt.
J och J slår sig ner utanför och börjar rappa. God natt.

Vaknar efter några timmar av att det står en främmande tjomme, i rödsiden jacka, i dörren. Han är uppenbart i fel husvagn. Efter en stund går han… men dyker upp igen och lyckas nu trycka sig ner på golvet. Han tror uppenbarligen att detta är hans husvagn. Hur han fick plats på golvet har vi inte än listat ut. Forsterstälingen gör folk små.
Tillslut lyckas vi övertala killen om att han skall gå.
Tio minuter senare är han i vagnen igen!
Fast nu öppnar han bara dörren och säger ”Förlåt”.
Hoppas han hittade hem.

Idag är det vargavinter på ängen och min hals mår kanske inte så bra efter att jag rökte. Men vad gör man inte för att verka tuff…

Dagens och alla dagars soundtrack : Las Palmas ”Missbruk beivras”

Med varma skor
Jerry Boman